Kerttervezés

 

Körmend és környéke területén is lehetőség van a kerttervezésre ami a kert egyik legjobban szükséges módja, mielőtt belekezdenénk valami növény ültetéséhez! Először tudnunk kell azt, hogy kb. mennyiből és kb. milyen növényekből szeretnénk megoldani a kert formáját!             

 Egy jó kerttervező először felmér. Felméri a területet, a környezetet, az épületet ami köré tervez, felmér minden esztétikai és ökológiai tényezőt... és felméri a megrendelőit! Igényeiket, elvárásaikat, szokásaikat és ami elengedhetetlen, a kertre szánt költségvetést. Érdemes ezeket az elején elemezni és ezután hozzákezdeni az alkotáshoz, amelyet mi a az alábbi szempontok szerint végzünk:

- a megrendelő szokásait és igényeit figyelembe véve
- a ház és berendezésének stílusát követve
- a megbeszélt anyagi kereteken belül
- a legjobb ár-érték arányt felállítva
- időtálló minőséget képviselve
- kifogástalan szakmai hozzáértéssel

A kertészeti szakma talán leglényegesebb tulajdonsága, hogy élő anyaggal dolgozunk. Ez magában foglalja azt, hogy a növényeknek megfelelő életteret kell biztosítanunk a föld alatt és a föld felett egyaránt. Beépített anyagaink és a beépítés módja pedig időjárásálló és időálló legyen. Kizárólag így eredményes a munkánk, így lesz a kert 8-10 év múlva is még mindig harmonikus és stílusos "előszobája" otthonának.

 Szerintünk a tervezés elengedhetetlen része, hogy előre lássuk magunk előtt az eredményt.
Ebben szeretnénk segíteni azzal, hogy kertterveinket látványtervekkel együtt készítjük, melyeket a konzultációk során közösen is módosíthatunk.

Amennyiben mi tervezzük meg kertjét:

1. lépés: Pontos méreteket veszek a területről és megismerjük az Önök elképzeléseit, szokásait és közösen felvázoljuk a főbb tervezési szempontokat.
2. lépés: Irodánkba visszavonulva felszerkesztjük a látottakat és (a projekt nagyságától függően) 3-8 nap alatt elkészítem a vázlatokat.
3. lépés: Első konzultációnk alkalmával átbeszéljük a terveket, látványterveket, összeszedjük az esetleges módosításokat.
4. lépés: Amennyiben megtaláltuk a kívánt megoldásokat, kidolgozom azt és átadom Önnek a komplett kertészeti tervet.

 Vállalkozásunk fő területe a magánkertek tervezése, kivitelezése és fenntartása.
Fontosnak tartjuk a személyes, jó (olykor baráti) kapcsolatot megrendelőinkkel és a minőség mellett ez eddigi sikereink egyik kulcsa is.
Azért is fontos a jó kapcsolat, mert a megtervezés után a kivitelezés végéig a megrendelők segítségére vagyunk, még akkor is, ha a kertet nem a mi csapatunk kivitelezi. Mindezek után magánkert-ápolásra szakosodott csapatunk egész évben szívesen áll ügyfeleink szolgálatára.

 Vállalunk kerttervezést a klasszikus stílustól kezdve az extrém ötletekig, költségtervezést, látványtervezést, kivitelezést és fenntartást is.

Első találkozásunk ingyenes!

Keressen engem bizalommal!

 

https://facebook.com/dobronics.tibor

 

Minden legyen megtervezve!

Fekete-fehér vázlatszerű tervezés

 

Így néz ki Színes formában a vázlatszerű tervezés

Színes Kerttervezés az igények szerint!